jueves, 25 de febrero de 2021

PROJECTE HÀBITS SALUDABLES

 Com ja sabeu aquest trimestre estem fent un projecte relacionat amb els hàbits saludables. Ja està començant a agafar forma i ja hem aprés molt.

* El primer que vàrem fer va ser crear una piràmide individual, cada un la seva, situant els diferents aliments a l'esglaó que ells creien que era el més saludable i el que ho era menys.

Hem de dir que hi va haver alguns errors, com és normal 👀, ens varen quedar així:



* Una vegada feta la seva piràmide, hem fet una piràmide conjunta, hem retallat aliments de revistes i les hem situat a l'esglaó correcte. Hem aprés que és molt molt important menjar fruites i verdures, i també que hem de reduir la quantitat de dolços que consumim.


* Amb la piràmide principal feta, tots els aliments col·locats i tota la informació sabuda sobre quan i com menjar els diferents aliments, hem treballat D'ON PROVENEN aquests aliments: dels animals o de la terra?

A la imatge d'adalt podeu observar que vàrem fer una divisió dels aliments i després, individualment vàrem fer un petit treballet sobre aliments d'origen animal i aliments d'origen vegetal, els hi va agradar molt fer-ho.







* Ens està quedant un projecte molt dinàmic i molt profitós. Esper que us agradi molt. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario